100 Soalan Tricky

TEMUDUGA

Dapatkan e-Book 100 Soalan Tricky Temuduga Dengan Harga Istimewa

Masa Yang Tinggal Untuk Harga Istimewa:

100 soalan tricky temuduga

Dapatkan 100 Soalan Temuduga Ini Dalam Masa Terhad

Harga Biasa

RM99

Harga Promosi

RM69

TAHNIAH, jika anda terpilih untuk hadiri temuduga dalam masa terdekat

Impian anda untuk mendapat pekerjaan IDAMAN anda tinggal selangkah lagi.

Anda perlu betul-betul bersedia dan perlu memastikan bahawa anda betul-betul LAYAK untuk dipiih sebagai pekerja berbanding calon-calon yang lain!

5 Sebab Utama Kegagalan!

Ini adalah fakta penting yang anda perlu tahu tentang calon-calon penemuduga!

Lebih 90% calon tidak membuat sebarang persedian. Ianya adalah disebabkan mereka tidak tahu apakah persediaan yang perlu dilakukan. Malahan, ada juga calon yang hadir ke sesi temuduga hanya secara sambil lewa sahaja!
Tiada sebarang pengalaman dan kurang pendedahan. Masalah ini paling ketara bagi calon yang pertama kali menghadiri sesi temuduga. Jadi, pastikan anda mempunyai sedikit pendedahan tentang situasi dan soalan-soalan yang mungkin ditanyakan oleh pihak penemuduga.
Komunikasi yang kurang lancar. Punca utama adalah disebabkan calon terlalu gementar dan terkesima dengan soalan-soalan yang diterima! Mereka tiada idea langsung tentang apa yang hendak dijawab!
Penampilan yang tidak tepat. Ramai calon tidak mengenakan pakaian dengan etika pemakaian yang betul sewaktu hadir ke sesi temuduga.
Over Confident! Terlalu yakin!. Kesilapan ini sering dilakukan oleh calon-calon yang mempunyai keputusan akademik yang cemerlang.

Adakah anda pernah melakukan kesilapan-kesilapan ini?

Teruskan bacaan anda, saya akan bongkarkan kepada anda cara-cara untuk mengatasi semua kesilapan tersebut!

Antara kelemahan yang dikenalpasti adalah ramai calon yang tidak bersedia untuk menjawab soalan-soalan tricky daripada panel penemuduga.

Ini yang akan membunuh peluang anda walaupun keputusan Degree atau Diploma anda amat mengkagumkan.

APA RAHSIA DALAM EBOOK INI?

Kami bongkarkan koleksi soalan-soalan TRICKY TEMUDUGA KERJA kepada anda yang benar-benar ingin bekerja di sektor awam ataupun swasta dimana ianya adalah kerja yang diidam-idamkan oleh anda selama ini

Latih Diri

Bagaimana melatih diri anda menjadi hebat berkata – kata di hadapan panel penemuduga dan terus memukau mereka? Anda akan ketahuinya...

Soalan Tak Dijangka

Bagaimana nak jangkakan soalan – soalan yang bakal disoal semasa temuduga? Ikuti beberapa teknik mudah yang diajarkan dalam ebook ini.

Soalan Maut

Bila anda disoal sebegini ” Kenapa kami patut pilih anda bagi jawatan ini?”. Apakah patut anda jawab? Ketahuilah soalan – soalan paling killer yang pasti anda dapat jawab selepas ini.

KETAHUI APA YANG ANDA TIDAK TAHU

BAGAIMANA EBOOK INI MEMBANTU ANDA?


Mudah Faham

Ianya ditulis dengan bahasa mudah difahami dan mudah dipraktikkan tidak kira samada anda berkelulusan SPM ke, Diploma ke, Ijazah atau ada ‘master’ sekalipun.


Jimat Masa

Ianya menjimatkan masa anda dalam membuat persediaan temuduga di mana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips temuduga lain yang belum tentu sesuai dengan anda.

Evergreen

Ianya sesuai bagi mana-manapun temuduga tidak kira apa jawatan yang anda pohon.

Rahsia Sulit

Berbagai-bagai rahsia untuk menjadi kelihatan hebat semasa hari temuduga yang tidak diketahui oleh ramai orang akan didedahkan kepada anda.

Proven!

Terbukti telah membantu ramai orang berjaya dalam temuduga dengan panduan ini.

100 Soalan Tricky Temuduga

Koleksi Soalan Lengkap Temuduga

Copyright © Empirekerjaya.com · All Rights Reserved · Privacy Policy